Počet záznamů: 1  

The Oxford handbook of food history

  1. Údaje o názvuThe Oxford handbook of food history / edited by Jeffrey M. Pilcher
    Vyd.údajeOxford ; New York : Oxford University Press, c2012
    Fyz.popisxxviii, 508 s. : il. ; 26 cm
    ISBN978-0-19-972993-7 (váz.)
    EdiceOxford handbooks
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Pilcher, Jeffrey M., 1965- (editor)
    Dal.odpovědnost Oxford University Press
    Předmět.hesla jídlo - dějiny * sociologie jídla
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 316.74:641.5 * (048.8)
    Země vyd.Velká Británie ; Spojené státy americké
    Jazyk dok.angličtina
    V katedrové studovněPFS
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 433603300069276kat. historie FFpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.