Počet záznamů: 1  

Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení

  1. Údaje o názvuVliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení / Michaela Bóriková
    Osobní jméno Bóriková, Michaela, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vytvoření/vznik2023
    Fyz.popis67 listů : grafy
    PoznámkyVedoucí práce Sylvie Kotíková. Oponent Tomáš Alfonso
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Sociálně ekonomická fakulta, 2023
    Dal.odpovědnost Kotíková, Sylvie (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Alfonso, Tomáš, 1993- (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla veřejné stravování * finanční podpora * covid-19
    Předmět.heslaCOVID-19 gastronomická zařízení pandemie dotační programy COVID-19 gastronomic facilities pandemic subsidy programs
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt640.4 - Hotelnictví. Stravování
    MDT640.4 * 351.757 * 336.563 * 616.98:578.834 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00192497
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 154223300715422sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.