Počet záznamů: 1  

Colonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine

  1. Údaje o názvuColonialism, the Subsequent Multiculturalisation of Britain, and Its Effect on British Cuisine / Tomáš Habel
    Souběž.n.Kolonialismus, následná multikulturalizace Británie a její vliv na britskou kuchyni
    Osobní jméno Habel, Tomáš, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vytvoření/vznik2023
    Fyz.popis41 listů
    PoznámkyVedoucí práce Martin Holland. Oponent Klára Kolinská. Název a text práce v anglickém jazyce
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2023
    Dal.odpovědnost Holland, Martin (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Kolinská, Klára (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra anglistiky (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla multikulturalismus * kolonialismus
    Předmět.heslaColonialismus Britská kuchyně kuchyně multikulturalizace historie Indie Čína čaj curry chicken tikka masala Královna Viktorie East India Company Britský Ráj Colonialism British cuisine cuisine Multiculturalisation history India China curry chicken tikka masala Queen Victoria East India Company British Raj
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    MDT316.72/.75 * 325 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00191746
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 150353300715035sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.