Počet záznamů: 1  

Vliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce

  1. Údaje o názvuVliv pandemie covid-19 na prosperující chod restaurací v Krupce / Kristýna Syryčanská
    Osobní jméno Syryčanská, Kristýna, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vytvoření/vznik2023
    Fyz.popis44 listů : grafy
    PoznámkyVedoucí práce Michaela Jánská. Oponent Sylvie Kotíková
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Sociálně ekonomická fakulta, 2023
    Dal.odpovědnost Jánská, Michaela (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Kotíková, Sylvie (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla spotřebitelské chování * covid-19
    Předmět.heslapandemie restaurace vládní opatření pandemic restaurant government action
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt366 - Ochrana spotřebitele. Chování spotřebitele
    MDT366.1 * 616.98:578.834 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00189877
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 148843300714884sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.