Počet záznamů: 1  

Proč se klepou řízky

  1. Údaje o názvuProč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš
    Osobní jméno Mikeš, Vladimír, 1950-2007 (autor)
    Údaje o vydáníDruhé vydání
    NakladatelPraha : Dokořán, 2023
    Fyz.popis181 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7675-086-9 (vázáno)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla potraviny * potravinářská chemie * potravinářská aditiva * foodstuffs * food chemistry * food additives
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * popular works
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664 * 663/664:54 * 663/664.022.3 * (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 409063300065868volný výběr D970 2023Doba výp. 31 dní
    Proč se klepou řízky

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.