Počet záznamů: 1
Proč se klepou řízky
Údaje o názvu Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš Osobní jméno Mikeš, Vladimír, 1950-2007 (autor) Údaje o vydání Druhé vydání Nakladatel Praha : Dokořán, 2023 Fyz.popis 181 stran ; 21 cm ISBN 978-80-7675-086-9 (vázáno) Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Předmět.hesla potraviny * potravinářská chemie * potravinářská aditiva * foodstuffs * food chemistry * food additives Forma, žánr populárně-naučné publikace * popular works Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 * 663/664:54 * 663/664.022.3 * (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 40906 3300065868 volný výběr D970 2023 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1