Počet záznamů: 1  

La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain

  1. Údaje o názvuLa troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain / Radka Fridrichová
    Osobní jméno Mudrochová, Radka, 1983- (autor)
    Údaje o vydání1ère éd.
    Vyd.údajeOlomouc : Université Palacký d'Olomouc, 2012
    Fyz.popis335 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-244-3290-8 (brož.)
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Univerzita Palackého. Filozofická fakulta
    Předmět.hesla francouzština * tvoření slov * zkratky * zkratková slova * neologismy * jazyk - ekonomické aspekty * sociolingvistika * French language * word formation * abbreviations * acronyms * new words * language - economic aspects * sociolinguistics
    Forma, žánr monografie * monographs
    Konspekt811.133.1 - Francouzština
    MDT811.133.1 * 81'373.611 * 003.083 * 81'373.43 * 81 * 33 * 81'27 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 388263300062684volný výběr U302 2012Doba výp. 31 dní
    La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.