Počet záznamů: 1
Soli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus
Údaje o názvu Soli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus [rukopis] / Markéta Předotová Osobní jméno Předotová, Markéta, 1999- (autor diplomové práce nebo disertace) Vyd.údaje 2022 Fyz.popis 63 Poznámky Ved. práce Pavel Krystyník. Oponent Jakub Bumba Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta, 0 Dal.odpovědnost Krystyník, Pavel (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
Bumba, Jakub, 1997 - (oponent)Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra chemie (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla MSG glutamát kyselina L-glutamová potravinové aditivní látky nežádoucí účinky zvýrazňovače chuti umami toxicita MSG glutamate L-glutamic acid food additives side effects flavor enhancers umami toxicity Forma, žánr bakalářské práce MDT (043)378.22 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00188950 Druh dok. Vysokoškolské práce
Počet záznamů: 1