Počet záznamů: 1  

Soli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus

  1. Údaje o názvuSoli kyseliny L-glutamové a jejich možné nežádoucí účinky na lidský organismus [rukopis] / Markéta Předotová
    Osobní jméno Předotová, Markéta, 1999- (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2022
    Fyz.popis63
    PoznámkyVed. práce Pavel Krystyník. Oponent Jakub Bumba
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Přírodovědecká fakulta, 0
    Dal.odpovědnost Krystyník, Pavel (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Bumba, Jakub, 1997 - (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra chemie (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.heslaMSG glutamát kyselina L-glutamová potravinové aditivní látky nežádoucí účinky zvýrazňovače chuti umami toxicita MSG glutamate L-glutamic acid food additives side effects flavor enhancers umami toxicity
    Forma, žánr bakalářské práce
    MDT(043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00188950
    Druh dok.Vysokoškolské práce

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.