Počet záznamů: 1  

Technologické inovativní trendy v gastronomii

  1. Údaje o názvuTechnologické inovativní trendy v gastronomii / Lucie Kittlová
    Osobní jméno Kittlová, Lucie, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vytvoření/vznik2020
    Fyz.popis43 stran : ilustrace, grafy + 1 CD
    PoznámkyVedoucí práce Tomáš Siviček. Oponent Jan Jolič
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Sociálně ekonomická fakulta, 2020
    Dal.odpovědnost Siviček, Tomáš (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Jolič, Jan, 1991- (oponent)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla technologický rozvoj * inovace * gastronomie * trojrozměrný tisk
    Předmět.heslatrendy technologie management gastronomy trends technology innovation management 3D printing
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt33 - Ekonomie
    MDT62:001.892 * 001.895 * 330.341.1 * 641/642 * 655.3.066.51 * 62-9:678.027.3 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00184545
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 128013300712801sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.