Počet záznamů: 1  

Sekundární analýza PISA 2015

  1. Údaje o názvuSekundární analýza PISA 2015 : vliv složení třídy, metod uplatňovaných učitelem a využívání technologií na výsledky českých žáků / autoři: Monika Brusenbauch Meislová, Stanislav Daniel, Roman Folwarczný, Oldřich Hájek, Tomáš Lebeda, Jakub Lysek, Daniel Marek, Alena Navrátilová, Michal Soukop, Kateřina Zymová a Markéta Žídková
    Osobní jméno Brusenbauch Meislová, Monika, 1984- (autor)
    NakladatelPraha : Česká školní inspekce, 2018
    Fyz.popis88 stran : barevné ilustrace, mapy ; 30 cm
    ISBN978-80-88087-17-5 (brožováno)
    PoznámkyNa obálce označení 2017/2018
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Dal.odpovědnost Daniel, Stanislav (autor)
    Folwarczný, Roman (autor)
    Hájek, Oldřich, 1981- (autor)
    Lebeda, Tomáš, 1976- (autor)
    Lysek, Jakub, 1989- (autor)
    Marek, Daniel, 1969- (autor)
    Navrátilová, Alena (autor)
    Soukop, Michal (autor)
    Zymová, Kateřina (autor)
    Žídková, Markéta, 1975- (autor)
    Předmět.hesla Programme for International Student Assessment
    Předmět.hesla 2015 * 2011-2020
    Předmět.hesla hodnocení žáků - Česko * základní školy - Česko * střední školy - Česko * přírodovědná gramotnost * matematika * pedagogický výzkum - Česko - 2011-2020 * evaluation of school children - Czechia * elementary schools - Czechia * secondary schools - Czechia * science literacy * mathematics * educational research - Czechia - 2011-2020
    Forma, žánr výzkumné zprávy * research reports
    Konspekt37 - Výchova a vzdělávání
    MDT37.091.26/.27 * 373.3 * 373.5+377 * 37.03:5 * 51 * 37.012 * (437.3) * (047.31)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 287943300047423volný výběr K230 2018Doba výp. 31 dní
    Sekundární analýza PISA 2015
    Sekundární analýza PISA 2015

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.