Počet záznamů: 1  

Pěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR

  1. Údaje o názvuPěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR = Silvicultural approaches for introduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic / zpracovali Marian Slodičák ... [et al.] ; spolupracovali František Beran ... [et al.]
    Souběž.n.Silvicultural approaches for introduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic
    Variantní názvyIntroduction of Douglas-fir into the forest mixed stands in conditions of the Czech Republic
    Vyd.údaje[Kostelec nad Černými lesy] : Lesnická práce, 2014
    Fyz.popis272 s. : barev. il., mapy ; 25 cm
    ISBN978-80-7458-065-9 (váz.)
    PoznámkyNad názvem: Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, Strnady, Lesnická a drevařská fakulta, Mendelova univerzita v Brně, Fakulta lesnická a drevařská, Česká zemědělská univerzita v Praze. 600 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Slodičák, Marian, 1951- (autor)
    Beran, František, 1955- (prispevatel)
    Dal.odpovědnost Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti Mendelova univerzita. Lesnická a dřevařská fakulta
    Česká zemědělská univerzita v Praze. Lesnická a dřevařská fakulta
    Předmět.hesla douglaska tisolistá * pěstování lesa - Česko * výchova lesních porostů - Česko * Douglas fir * forest cultivation - Czechia * forest stand tending - Czechia
    Forma, žánr kolektivní monografie * collective monographs
    Konspekt630 - Lesnictví
    MDT582.475 * 630.2 * 630.24 * (437.3) * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 260503300043297volný výběr H502 2014Doba výp. 31 dní
    Pěstební postupy při zavádění douglasky do porostních směsí v podmínkách ČR

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.