Počet záznamů: 1  

Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

  1. Údaje o názvuMěření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv
    Variantní názvyTechnologie potravin
    Osobní jméno Kadlec, Karel, 1938- (autor)
    Údaje o vydáníVydání: první
    NakladatelOstrava : Key Publishing s.r.o., 2015
    Fyz.popis804 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-232-7 (brožováno)
    EdiceMonografie
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Dal.odpovědnost Kmínek, Miloš, 1941- (autor)
    Kadlec, Pavel, 1940- (autor)
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (jiná role)
    Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologické procesy * řízení biotechnologických procesů * automatizované systémy řízení * automatizované měřicí systémy * food technology * biotechnological process * biotechnological process control * automatic control systems * automated measuring systems
    Forma, žánr kolektivní monografie * collective monographs
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663/664 * 602 * 602.1 * 681.51 * 53.083-027.44 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 217503300036969volný výběr D970 2015Doba výp. 31 dní
    Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.