Počet záznamů: 1
Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů
Údaje o názvu Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce / editor Zdeněk Friedmann] Vyd.údaje Praha : Raabe, c2011 Fyz.popis [95] s. v různém stránkování : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86307-33-6 (brož.) Edice Dobrá škola. Člověk a svět práce na 2. stupni ZŠ ; 4 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Dal.odpovědnost Friedmann, Zdeněk, 1946- (editor) Předmět.hesla výchova ke zdraví * výživa člověka * příprava jídel * health education * human nutrition * meals preparation Forma, žánr metodické příručky * methodological manuals Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 613:37.03 * 613.2 * 641.55 * (072) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info KB 15340 3300027326 volný výběr K910 Pv Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1