Počet záznamů: 1  

Bronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt

  1. Údaje o názvuBronzezeitliche Fleischverarbeitung im Salzbergtal bei Hallstatt / Erich Pucher ... [et al.]
    Osobní jméno Pucher, Erich, 1953- (autor)
    Vyd.údajeWien : Verlag der Österreichischen Akademie der Wissenschaften, 2013
    Fyz.popis155 s. : il., tabulky ; 30 cm
    ISBN978-3-7001-7261-1 (brož.)
    EdiceMitteilungen der Prähistorischen Kommission, ISSN 0065-5376 ; Bd. 80
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla zpracování masa * doba bronzová * archeologické nálezy * trasologie * osteologie * masný průmysl - dějiny - Rakousko
    Předmět.hesla Hallstatt (Rakousko)
    Předmět.heslakovové artefakty
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt902 - Archeologie
    MDT902:904 * 903.2 * (436) * 637.5+664.91/.95 * (048.8:082)
    DOIOBVTAC10885929
    Země vyd.Rakousko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    KB 65703300010749rakouská knihovnaRK LO Ge 185Doba výp. 31 dní

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.