Počet záznamů: 1  

Technologie potravin II

  1. Údaje o názvuTechnologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv
    Osobní jméno Kadlec, Pavel, 1940- (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
    Fyz.popis236 s. : il. ; 28 cm
    ISBN80-7080-510-2 (brož.)
    978-80-7080-510-7 (brož.)
    Poznámky600 výt.. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Dotisk - r. 2008
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Předmět.hesla potravinářská technologie * průmysl nápojů * mléčné výrobky * food technology * beverages * dairy products
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 663 * 637.1/.3 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    SB 58/23300008781volný výběr D970 2002Doba výp. 31 dní
    SB 58/23300008782volný výběr D970 2002Doba výp. 31 dní
    Technologie potravin II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.