Počet záznamů: 1
Technologie potravin II
Údaje o názvu Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv Osobní jméno Kadlec, Pavel, 1940- (autor) Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 Fyz.popis 236 s. : il. ; 28 cm ISBN 80-7080-510-2 (brož.) 978-80-7080-510-7 (brož.) Poznámky 600 výt.. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Dotisk - r. 2008 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografie Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Předmět.hesla potravinářská technologie * průmysl nápojů * mléčné výrobky * food technology * beverages * dairy products Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher) Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663/664 * 663 * 637.1/.3 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info SB 58/2 3300008781 volný výběr D970 2002 Doba výp. 31 dní SB 58/2 3300008782 volný výběr D970 2002 Doba výp. 31 dní
Počet záznamů: 1