Počet záznamů: 1  

Technologie potravin I

  1. Údaje o názvuTechnologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv
    Osobní jméno Kadlec, Pavel, 1940- (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002
    Fyz.popis300 s. : il. ; 28 cm
    ISBN
    978-80-7080-509-1 (brož.)
    PoznámkyNad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 600 výt.. Dotisk - r. 2008
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Dal.odpovědnost Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Předmět.hesla potravinářská technologie * masné výrobky * food technology * meat products
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 637.5+664.91/.95 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    SB 58/13300008779volný výběr D970 2002Doba výp. 31 dní
    SB 58/13300008780volný výběr D970 2002Doba výp. 31 dní
    Technologie potravin I
    Technologie potravin I

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.