Počet záznamů: 1  

Procesy potravinářských a biochemických výrob

  1. Údaje o názvuProcesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv
    Osobní jméno Kadlec, Pavel, 1940- (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003
    Fyz.popis308 s. : il. ; 28 cm
    ISBN
    978-80-7080-527-5 (brož.)
    Poznámky300 výt.. Dotisk - r. 2011
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie
    Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologické procesy * food technology * biotechnological process
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663/664 * 602 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    SB 563300008775volný výběr D970 2003Doba výp. 31 dní
    SB 563300008776volný výběr D970 2003Doba výp. 31 dní
    Procesy potravinářských a biochemických výrob

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.