Počet záznamů: 1  

Křesťanské a židovské jídelní předpisy a jejich praktické dodržování

  1. Údaje o názvuKřesťanské a židovské jídelní předpisy a jejich praktické dodržování [rukopis] / Martina Koppová
    Osobní jméno Koppová, Martina, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2013
    Fyz.popis48 l. : il., grafy, tabulky
    PoznámkyVed. práce Josef Hurt
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2013
    Dal.odpovědnost Hurt, Josef (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra primárního vzdělávání (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla náboženství * křesťanství * židovství * vaření
    Předmět.heslajídlo jídelní předpisy religion christianity judaism food food instruction
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt2 - Náboženství
    MDT21/29-1/-9 * 27 * 316.344.8(=411.16) * 641.524.2 * (043)378.22
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00164598
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 10943300701094sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.