Počet záznamů: 1  

Podzim středověku

  1. Údaje o názvuPodzim středověku / Johan Huizinga ; [z autorizovaného německého překladu ... přeložila Gabriela Veselá ; pasáže z francouzštiny přeložila Šárka Belisová]
    Osobní jméno Huizinga, J., 1872-1945 (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 2., V Pasece 1.
    Vyd.údajePraha ; Litomyšl : Paseka, 2010
    Fyz.popis420 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7432-027-9 (váz.)
    EdiceHistorická paměť. Velká řada ; sv. 19
    PoznámkyZákladem německého překladu bylo nizozemské vyd. "poslední ruky" z r. 1941. Chronologický přehled
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginálHerbst des Mittelalters
    Dal.odpovědnost Veselá, Gabriela, 1947- (překladatel)
    Belisová, Šárka, 1957- (překladatel)
    Předmět.hesla 14.-15. století
    Předmět.hesla středověká společnost - 14.-15. stol. * kultura a společnost - Francie - středověk * kultura a společnost - Nizozemsko - středověk * umění a společnost - Francie - středověk * umění a společnost - Nizozemsko - středověk * středověké umění - Francie * středověké umění - Nizozemsko * medieval society - 14th-15th centuries * culture and society - France - middle ages * culture and society - Netherlands - middle ages * art and society - France - middle ages * art and society - Netherlandes - middle ages * medieval art - France * medieval art - Netherlandes
    Forma, žánr monografie * monographs
    Konspekt316.7 - Sociologie kultury. Kulturní život
    MDT316.3"04/14" * 316.72/.75 * 7.011:316.72/.75 * 7.033 * (44) * (492) * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; francouzština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    U-DE 2724343003022volný výběr L200 2010Doba výp. 31 dní
    P-D 80533149304451volný výběr L200 2010vypůjčený (Doba výp. 31 dní; do *27.02.2024)
    Podzim středověku

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.