Počet záznamů: 1  

Studie termických vlastností filmů připravených z amarantové mouky

  1. Údaje o názvuStudie termických vlastností filmů připravených z amarantové mouky / Pavel Mokrejš ... [et al.]
    Fyz.popisil., tabulky
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na s. 2171
    Dal.odpovědnost Mokrejš, Pavel, 1974- (autor)
    Zdroj.dok. Aprochem 2009 Aprochem 2009 s. 2165-2171
    Předmět.hesla potravinářské výrobky * biopolymery * polymerní filmy * biodegradovatelné polymery * laskavec
    Předmět.heslaškrobo-proteinový hydrolyzát termické vlastnosti
    Forma, žánr články
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT678.7/.8:544.023.223 * 663/664 * 678.7/.8-026.85 * 577.11 * 633.19
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.