Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

  1. Údaje o názvuMikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková
    Osobní jméno Šilhánková, Ludmila, 1927-2011 (autor)
    Údaje o vydáníVyd. 3. [i.e. 4.], opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd. [i.e. 2. vyd.]
    Vyd.údajePraha : Academia, 2008
    Fyz.popis363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-200-1703-1 (brož.)
    PoznámkyV tiráži uvedeno: Vyd. 3., opr. a dopl., v nakl. Academia 1. vyd. (jako opravený a doplněný reprint 2. vyd.), 1. dotisk, Praha 2002, dotisk 2008
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla obecná mikrobiologie * potravinářská mikrobiologie * general microbiology * food microbiology
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    Konspekt579 - Mikrobiologie
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT579.2 * 579.67 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    P-134243149288825BI - Ipser dr.pouze prezenčně
    Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.