Počet záznamů: 1  

Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice

  1. Údaje o názvuSystém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová
    Osobní jméno Leličová, Lenka, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2008
    Fyz.popis46 l., 6 l. obr. příl. : il., mapy
    PoznámkyLic. smlouva
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2008
    Dal.odpovědnost Novotný, Milan, 1946- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra regionálního a lokálního rozvoje (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla potravinářský průmysl * potraviny * kontaminace potravin
    Předmět.heslaHACCP kritické a kontrolní body bezpečnost potravin zaměstnanci vedení HACCP Critical and Control Points Food Safety Staff Management
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT613.26/.29:504.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00031754
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    S-BP 38314212127545sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.