Počet záznamů: 1
Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice
Údaje o názvu Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová Osobní jméno Leličová, Lenka, (autor diplomové práce nebo disertace) Vyd.údaje 2008 Fyz.popis 46 l., 6 l. obr. příl. : il., mapy Poznámky Lic. smlouva Pozn.o dizertaci Bakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta sociálně ekonomická, 2008 Dal.odpovědnost Novotný, Milan, 1946- (vedoucí diplomové práce nebo disertace) Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra regionálního a lokálního rozvoje (udělovatel akademické hodnosti) Předmět.hesla potravinářský průmysl * potraviny * kontaminace potravin Předmět.hesla HACCP kritické a kontrolní body bezpečnost potravin zaměstnanci vedení HACCP Critical and Control Points Food Safety Staff Management Forma, žánr bakalářské práce Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 613.26/.29:504.5 * 612.392/.398 * 613.26/.29 * 663/664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL https://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00031754 Druh dok. Vysokoškolské práce Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info S-BP 3831 4212127545 sklad C pouze prezenčně
Počet záznamů: 1