Počet záznamů: 1  

Bakteriózy a kontaminace potravin

  1. Údaje o názvuBakteriózy a kontaminace potravin [rukopis] / Dagmar Třísková
    Osobní jméno Třísková, Dagmar, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2008
    Fyz.popis85 l. ; 30 cm
    Pozn.o dizertaciBakalářská práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí, 2008
    Dal.odpovědnost Říhová Ambrožová, Jana, 1972- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra přírodních věd (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.hesla kontaminace potravin * bakterie * nemoci
    Předmět.heslaBakteriální buňka rizikové potraviny HACCP laboratorní diagnostika bakterií Bacterial cell food contamination risk food-stuff bacteriosis HACCP food related deseases laboratory diagnosis of bacteria
    Forma, žánr bakalářské práce
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT616.1/.9 * 579.81/.87 * 613.26/.29:504.5
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00033733
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    Z-DP 12094201932965sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.