Počet záznamů: 1  

Dobrou chuť, velkoměsto

  1. Údaje o názvuDobrou chuť, velkoměsto : sborník příspěvků z 23. vědecké konference Archivu hlavního města Prahy, uspořádané ve spolupráci s Institutem mezinárodních studií Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy ve dnech 5. a 6. října 2004 v Clam-Gallasově paláci v Praze / sestavili Olga Fejtová, Václav Ledvinka a Jiří Pešek
    Záhlaví-akce Dobrou chuť, velkoměsto (2004 : Praha, Česko)
    Vyd.údajePraha : Scriptorium : Archiv hlavního města Prahy, 2007
    Fyz.popis465 s. : il., faksim. ; 21 cm
    ISBN978-80-86852-16-4 (Archiv hl. m. Prahy : brož.)
    978-80-86197-85-2 (Scriptorium : brož.) : Kč 189,00
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    PoznámkaMonografické č. seriálu: Documenta Pragensia ; 25
    Dal.odpovědnost Fejtová, Olga, 1962- (editor)
    Ledvinka, Václav, 1947- (editor)
    Pešek, Jiří, 1954- (editor)
    Dal.odpovědnost Archiv hlavního města Prahy Univerzita Karlova. Institut mezinárodních studií
    Předmět.hesla gastronomie - Česko - 15.-20. stol. * gastronomie - Evropa střední - 15.-20. stol. * potravinářský průmysl - Česko - 15.-20. stol. * potravinářský průmysl - Evropa střední - 15.-20. stol. * města - Evropa střední - 15.-20. stol. * gastronomy - Czech Republic - 15th-20th centuries * gastronomy - Europe Central - 15th-20th centuries * food industry - Czech Republic - 15th-20th centuries * food industry - Europe Central - 15th-20th centuries * cities and towns - Europe Central - 15th-20th centuries
    Forma, žánr sborníky konferencí
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 663/664 * 352 * (437.3) * (4-191.2) * (062.534)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština ; němčina ; polština ; slovenština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    P-D 65233149276346volný výběr D980 2007Doba výp. 31 dní
    Dobrou chuť, velkoměsto

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.