Number of the records: 1  

Inovativní koncepce v oblasti úložných prostorů a ergonomie v moderních kuchyních

  1. V-DP 220
    Štrébl, Vít, 1969-
    Inovativní koncepce v oblasti úložných prostorů a ergonomie v moderních kuchyních [rukopis] / Vít Štrébl. -- 2008. -- 39 l. + 1 CD. -- Lic. smlouva. -- Abstract: Cílem této práce je provést analýzu aktuálně používaných řešení v moderních kuchyních a pokusit se nalézt prostor pro možné vylepšení stávajících navrhovaných projektů. Bakalářská práce se zabývá kuchyní jako prostorem, který je využíván nejen pro práci, ale i jako společensko-pracovní prostor. Při návrhu každého nového kuchyňského prostoru by měl být kladen velký důraz především na maximální využití určeného prostoru. Je třeba také dodržet základní požadavky ergonomie, promyšlené účelové rozmístění jednotlivých pracovních center.. -- Abstract: The aim of the thesis is to make an analysis of currently used solutions in modern kitchen and to try to find space for possible improvement of existing suggested projects. The thesis deals with kitchen as room that is being used not only for work but also as social-working place. When creating proposition of any new kitchen room, big stress should be put on maximum using of the given place. It is also necessary to follow basis claims of ergonomics, thought-out purpose arrangement of komponent working centres.
    Vysloužil, Tomáš, 1977-. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra strojů a mechaniky
    úložné prostory. inovativní. ergonomie. kuchyň. bakalářské práce
    643.9. (043)378.22

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.