Počet záznamů: 1  

Food and dining in selected works of Herman Melville

  1. Údaje o názvuFood and dining in selected works of Herman Melville [rukopis] / Martin Vacek
    Další variantní názvyJídlo a stolování ve vybraných dílech Hermanna Melvillea
    Osobní jméno Vacek, Martin, (autor diplomové práce nebo disertace)
    Vyd.údaje2014
    Fyz.popis48 l.
    PoznámkyVed. práce Ondřej Skovajsa
    Pozn.o dizertaciDiplomová práce -- Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Pedagogická fakulta, 2014
    Dal.odpovědnost Skovajsa, Ondřej, 1978- (vedoucí diplomové práce nebo disertace)
    Dal.odpovědnost Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra anglistiky (udělovatel akademické hodnosti)
    Předmět.heslajídlo stolování vzájemnost jídlo a kultury symbolická role jídla food dining sharing food and cultures symbolic role of food
    Forma, žánr diplomové práce
    MDT(043)378.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00167614
    Druh dok.Vysokoškolské práce
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    DA 25853300702585sklad Cpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.